At rejse er at…. drikke

Min svaghed for Gin og Tonic's

Som overskriften hentyder til, må jeg efterhånden konkludere at jeg på ferier og rejser bliver en slags deltidsalkoholiker. Der er gået sport i at finde den bedste G&T i verden - og det er FANME ikke nemt! Jeg går egentlig ikke op i selv ingredienserne, og hvor god gin det er i, men jeg skal bare finde det sted i verden, hvor de servere den bedste Gin & Tonic. Så tænker i nok; "Hvordan vurdere hun det?".

Her er svaret klokkeklart; "Det gør hun bare som hun lyster".

Hvis jeg finder noget der smager godt, så notere jeg det, og har et lille rating system i min Iphone. Bum Bum! 

Hvor finder man så en god Gin og Tonic? 

Det gør man sku mange steder! Haha! Den jeg husker allerbedst, var på en rejse til Chile, med en rigtig god veninde. Efter en lang gå tur i Santiago, fandt vi en lille cafe i ydre delen af Santiago. Cafeen hed Cafe-Jardin Costa Vella, og var skide hyggelig med god mad, og rigtig god service! HER FIK VI DEN BEDSTE GIN OG TONIC 4-EVER! 

Men hvorfor var den god ? Jeg aner det ærligtalt ikke. Måske fordi vi var tørstige, glade og i de helt rette omgivelser. Der var INTET specielt ved denne GIN & TONIC. 

Har fundet cafeen på tripadvisor - i kan se den her!

Har i nogle mærkelige ting i jagter når i rejser ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *