Velkommen til mit Atlas!

Mit navn er Caroline Angling, jeg er 27 år. Velkommen til mit atlas. 

Hvad er mit atlas? 

Mit atlas er alt hvad jeg interessere mig for, hvor jeg rejser hen, og hvem jeg er. Jeg skriver for at huske mine oplevelser, og dele det med mine følgere. Vi bevæger os i alle verdenshjørner - fra min ynglings læbepomade, til mit største rejseeventyr. Hvis du har input, er du velkommen til at kommentere på mine oplæg, og være med til at skabe dialog og nye ideer. 

Hvem er Caroline? 

Caroline er en stille og rolig pige, som nyder sit liv i indre københaven. Jeg arbejde dagligt i et større dansk firma, og er ansat som SoMe ekspert. Den vej har jeg fået indblik i blogging verdenen, og vil nu selv prøve kræfter med det. Min fritid bruger jeg på veninder, shopping og jeg rejser så meget som muligt. Jeg elsker både den afslappende charter ferie, skiferien og backpacking i Australien. Bare det at komme væk, og glemme hverdagens hurlumhej gør mig glad! 

Tak fordi du læser med! 

Hvis du læser med, må det jo være fordi du syntes det er sjovt. Så det er jeg da glad for. Så tak for dig, og fordi du er med på en mærkelig online rejse 🙂

Vil i se et billede af mig ? Så må i finde det i mine indlæg... 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *