Fra varulv til prinsesse – Min daglige hudpleje

Sådan undgår jeg at ligne Gollum hver dag !

Efter 27 år som Lady, har jeg været igennem mange hudperioder, og prøvet lidt af hvert. Udslæt, Acne, tør hud, fedtet hud og nu rynket hud. Jeg vil egentlig påstå at jeg altid har været heldig, og sluppet for større acne udbryd, og ingen grimme bylder/vorter i ansigtet.  Jeg har i min hudpleje rutine prøvet alle mulige mærkelige produkter, og må erkende jeg nok er faldet i "mirakelkur fælden" lidt for mange gange. Men hvad gør man ikke for at se smuk og naturlig ud !

Jeg er nu 27 år, og er rigtig glad for mit hud i øjeblikket. Dog kan jeg godt fornemme rynkerne begynder at trænge på, så det er lidt midt næste "hudprojekt". Jeg har læst at man ikke kan fjerne rynker når man først har dem, men forebyggelse er vejen frem! Selvom jeg syntes jeg er for ung til anti-rynke cremer, har jeg overbevidst mig selv om at jeg det er bedre at starte for tidligt, end at starte for sent. 

Så her er et indblik i min nuværende daglige hudpleje rutine (Har ikke skrevet om makeup, da det kommer i et andet indlæg):

Hudpleje rutine om morgenen: 

1. Ansigtsrens i badet - Holder mine hudorme/uren hud væk - Matas Face Wash 150 ml

2. Ansigtsrens med ynglingsvamp/KONJAC SPONGE - Fjerner de sidste urenhedder - Svamp til Ansigtsrens 

3. Dag creme - Frisker huden op, og giver fugt efter ansigtsrensen - DR. HAUSCHKA - DAGCREME FLYDENDE - 100 ML

Hudpleje rutine om aftenen (Inden jeg går i seng):

1. Skyller ansigtet med normalt vand. 

2. Derma roller 0,5 mm i hele ansigtet - Skulle være godt mod rynker - DRS Derma Roller 540

3. Tyndt lag anti age creme (Hver anden dag) - Giver fugt og holder rynkerne for porten - MIQURA - DAY CREAM ANTI AGE GOLDEN SILK - 50 ML

Hvad syntes i om det ? Jeg er rigtig glad for det, og min hud har nærmest aldrig haft det bedre end nu! Derma Rolleren, har virkelig gjort underværker, selvom den gør lidt ondt at bruge. 

Hvordan plejer i jeres hud ? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *