3 Store Fashion Trend Predictions for 2018

Et par modetrends har fået øje for nylig, og jeg er så begejstret for at se dem alle. De er alle virkelig dristige og sjove at lege med. 70s stil spiller en stor rolle her, og jeg kan ikke vente med at se flere af dem på gaden i 2018! Her er de3 store modetrends jeg ser kommer i spil. Yay!

1. Ballon ærmer. Jeg spotted en pige med en smuk ballonhals skjorte på den anden dag, og jeg kunne ikke undgå at bemærke, hvor elegant og bedøvende de er. Strømmen af ​​ærmerne ser rigtig godt ud, mens du svinger sammen. Hun gik foran mig, og jeg stirrede bogstaveligt talt på hendes ærmer. Jeg var nødt til at kigge online og ja, der er absolut masser at vælge imellem, så jeg forudsiger, at de bliver et stort hit i denne sæson og forhåbentlig igennem til sommeren også. Med de lette og delikate stoffer kan de også bruges med shorts i varmere vejr. Meget 70's boho chic. Love it!!!!

2. Lilla. En af mine all-time favoritfarver, det er ret dristigt og meget iøjnefaldende. Farven ser godt ud på de fleste mennesker og kan være dyb eller pastel afhængigt af din præference. Lys og mørke purples er begge blevet set på runway for nylig. Så mange smukke lilla ting, jeg er ekstatisk, at min fave farve er alt i denne sæson. Go wild med lilla læber, negle og øjne, men åbenbart ikke alle på én gang. Du må ikke overdrive det og bare vælge et par ting til at lave sammen med matchende farver for det bedste udseende. Tjek den hat og de lilla nuancer. Jeg elsker virkelig de lilla silke tørklæder. Så ser frem til denne tendens. Kom med det….

3. Fringe! Jeg er en massiv fan af teksturer og fine ting, så jeg elsker naturligvis den nyeste trend, der er frynser. Så taktil og smuk. Det har en 1920s vibe, som jeg elsker, men også en moderne vibe, der er edgy og kan findes overalt! Fra komfort stilarter som cardigan nedenfor og tørklæder til aften slid og elegante smykker. Ser godt ud og føles fab også. Forvent at se det overalt snart, da det er et stort hit lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *