Nyt køkken – Hvad skal du være opmærksom på?

Guide til at lave det fedeste køkken

Komfortable siddeplader

Køkkenet er et af de værelser, vi bruger mest tid i så behagelige siddepladser er et must. En behagelig hjørnebænk med polstret bænke. Køkken bænke bliver meget populære, fordi de giver komfort alla restaurant siddepladser, og de er pladsbesparende! Tilføj kastepuder for at gøre din køkkenbænk ekstra behagelig.

Lav dit køkkenbelysning inviterende

For at skabe en hyggelig atmosfære ved bordet, tilføj et eller to vedhængslys. Vi trækkes naturligt mod lys. Vedhængslys koncentrerer lyset på bordet, hvor det er nødvendigt for at spise eller lave andre bordopgaver. De skaber også en lavere til "loftet" effekt, som vil gøre din spiseplads føles mere intim.

Blødgør lyden

Køkkenerne er fulde af hårde overflader, hvilket afspejler en masse lyd. Tilføj et områdeunderlag under dit bord for at reducere lyden. Området tæppet vil hjælpe med at definere spisestue sektionen af ​​dit spisekøkken visuelt, og gøre det til et mere behageligt sted for samtale.

Brug farve i dit køkken

Endelig tilføj farve! Køkkener er et godt sted at have det sjovt med farve og dit opholdsområde er det perfekte sted at bruge det. Brug varm rødt lys til at komplimentere de neutrale farver i resten af ​​køkkenet. Gul, grøn, orange og blå er alle gode farver til køkkener. Uanset om du vælger mørk eller lys, skal du indarbejde din yndlingsfarve i din spisekøkken for at gøre det til et hyggeligt og vidunderligt sted at tilbringe tid.

Husk altid at have en velduftende håndsæbe i køkkenet, så dit køkken altid dufter rent og friskt! Jeg bruger personligt denne her fra Breeze! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *